ゲーム攻略動画サイト

ゲームフォース

428~封鎖された渋谷で~の攻略動画

428 - Моє нове Царство: Ви будете щедро обдаровані великим... - Послання Марії Божого Милосердя

投稿日:

Maria Divine Mercy Messages - http://mybookoftruth.com

Моє нове Царство: Ви будете щедро обдаровані великим достатком і ви не будете ні в чому мати потреби

Неділя, 13 травня 2012 р., 16:00

Моя ніжно кохана дочко, настав час зрозуміти що Мої Послання є не для того щоб приносити страх.

Вони для того, щоб приносити любов. Вони також використовуються, щоб сказати тим, хто чинить гріх або злочин, що вони повинні відкупити себе в Моїх Очах, або бути втраченими для Мене назавжди.

Як Я міг не сказати людству Правду?

Я розумію, що ти, Моя дочко, відчуваєш тягар час від часу, в якості одержувача цих Божественних Послань. Ти ніколи не повинна дозволяти страху входити в твоє серце, бо він походить не від Мене.

Хіба Я не казав вам, що попереду існує чудесна нова ера миру для всіх тих, хто любить Мене?

Чого ж тут боятися?

Це хвилювання за ваше майбутнє, вашу родину, або через незнання того, що чекає попереду? Якщо так, то ви повинні знати наступне.

Я люблю вас всіх. Я хочу, щоб всі діти Божі об'єдналися як одна свята родина, разом в любові.

Ось чому Я спілкуюсь зараз, заздалегідь, щоб наблизити вас всіх до Мене.

Для того, щоб забезпечити, аби ви всі повернулись і відкрили свої серця до любові, яку Я маю до кожної душі на цій землі, Я повинен попередити людство про небезпеки, з якими вони стикаються.

Якби Я не любив вас, як Я люблю, Я б не попередив вас.

Моя любов настільки сильна, що це є любов, невідома жодній людині, бо ніхто з вас не міг би мати здатності відчути любов, яку Я маю до вас.

Моя любов означає, що Я не хочу, щоб діти Божі страждали.

Я візьму всіх вас, хто побачить Істину, після Попередження, і покажу вам любов, яку Я маю.

Вам і всім тим, хто належить Мені розумом, тілом і душею, буде даний найбільш вишуканий подарунок, за межами вашого розуміння.

Новий рай чекає вас, і земля, за якою ви можете думати, що будете сумувати, нічого не значитиме, коли ви побачите Царство, яке було підготовлено.

Мої діти, є багато того, чого слід з нетерпінням чекати. Страх непотрібний.

Замість цього, подумайте про те, що вам буде дане вічне життя.

Ви будете щедро обдаровані великим достатком і ви не будете ні в чому мати потреби.

Кольори, запахи, любов, яку ви будете відчувати до всіх тих, хто навколо вас, мир у ваших родинах, відсутність страху, ваші душі наповнені любов’ю Бога і ваші досконалі тіла - як ви можете не бажати Мого Царства?

Моє Царство стане вашим новим домом, коли небо і земля зіллються воєдино і ті мертві, які прийняли Мене як свого Спасителя, будуть воскрешені, щоб приєднатися до своїх сімей, своїх братів і сестер в любові і щасті.

Полегшення, яке ви відчуєте, коли світ гріха, в якому ви зараз живете, більше не існуватиме, принесе радість, спокій і задоволеність.

Більше ніяких турбот, страхів, тривог або гріха.

Ви все ще будете мати вільну волю, але вона буде іншою. Ви будете жити в повному єднанні зі Мною, згідно зі Святою Божественною Волею Мого Отця. Він терпляче чекав цього моменту.

Я терпляче готую всіх дітей Божих, щоб жодна душа не була втрачена.

Тому, Моя найдорожча дочко, не бійтеся.

Страждання не триватиме довго. Його місце займе домівка, до якої належить кожна дитина Бога.

Це є Моя обіцянка всім вам. Не сумуйте, не лякайтесь, і не хвилюйтесь, бо це зовсім не потрібно.

Просто навчіться любити Мене сильныше. Чим сильніше ви будете любите Мене, тим більше ви будете довіряти Мені.

Тільки тоді страх покине вас.

Тільки тоді ви по-справжньому будете вільними.

Я люблю всіх вас. Ніколи не забувайте про це, особливо тоді, коли ви можете хвилюватися про майбутнє.

Ваш любий Спаситель

Ісус Христос

-428~封鎖された渋谷で~の攻略動画
-

Copyright© ゲームフォース , 2024 AllRights Reserved.